ابراز نگرانی سازمان ملل از تهدید‌های ترامپ علیه ایران

ابراز نگرانی سازمان ملل از تهدید‌های ترامپ علیه ایران

سخنگوی سازمان ملل متحد اعلام کرد: ما از لفاظی‌ها در رسانه‌های اجتماعی به تهدید به حمله آمریکا به نیروگاه‌ها، پل‌ها و سایر زیرساخت‌ها در صورت موافقت نکردن ایران با توافق، نگران شده‌ایم.  





به گزارش پایگاه شناختی مبسوط،از نیویورک، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل متحد در بیان موضع دبیرکل سازمان ملل متحد تصریح کرد: دبیرکل درباره مسائل مربوط به حقوق بین‌الملل بسیار صریح بوده است و بار دیگر از همه طرف‌ها می‌خواهد که به تعهدات خود در مورد این خصومت‌ها پایبند باشند.



وی افزود: دبیرکل سازمان ملل یادآوری می‌کند که به زیرساخت‌های غیرنظامی، از جمله زیرساخت‌های انرژی نباید  حمله شود و حتی اگر زیرساخت‌های غیرنظامی خاص به عنوان یک هدف نظامی در نظر گرفته شوند.



سخنگوی سازمان ملل متحد گفت: حقوق بین‌الملل بشردوستانه  چنین حملاتی را که انتظار می‌رود باعث آسیب‌های غیرنظامی بیش از حد شود ممنوع می‌کند و دبیرکل بار دیگر تأکید می‌کند که زمان آن فرا رسیده است که طرفین، این درگیری را متوقف کنند، زیرا هیچ جایگزین مناسبی برای حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات بین‌المللی وجود ندارد.



دوجاریک افزود: چنین اقدامی نقض قوانین بین‌المللی محسوب می‌شد، اما اینکه چنین اقدامی جرم است یا نه، باید توسط دادگاه تعیین شود، اما هرگونه حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی نقض قوانین بین‌المللی است و این نقض واضح است.



(خبرگزاری صداوسیما).


← بازگشت به صفحه اصلی پایگاه شناختی مبسوط - قوت گرفته توسط فناوری اطلاعات و ارتباطات مبسوط