سپاه: جنگ وقتی تمام می‌شود که سایه آن از ایران برداشته شود

سپاه: جنگ وقتی تمام می‌شود که سایه آن از ایران برداشته شود

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: جنگ را با قدرت علیه آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهد، فقط به تسلیم کامل دشمن می‌اندیشد و زمانی جنگ را پایان می‌دهد که سایه جنگ از ایران برداشته شود.     





به گزارش پایگاه شناختی مبسوط، در اطلاعیه ۳۱ عملیات وعده صادق ۴، روابط عمومی سپاه درباره جزئیات موج «سی‌وهشتم» توضیح داد. 



سپاه اعلام کرد رزمندگان نیروی دریایی این نیروی مسلح، «طومار بازمانده‌های نظامی آمریکایی را در منطقه درهم پیچیده است.» این در حالی است که در روزهای گذشته، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفته بود مجموعه نیروی دریایی ایران نابود شده. 



 



بر اساس این اطلاعیه، پس از ۲ ضربه سخت و همزمان موشکی سپاه پاسداران به پایگاه بالگردی آمریکا موسوم به «العدیری» در کویت، بیش از ۱۰۰ زخمی به بیمارستان‌های الجابر و المبارک کویت منتقل شدند.



 



سپاه تأکید کرد در این حمله به پایگاه العدیری، شمار زیادی از سربازان آمریکایی «تار و مار» شدند. 



 



اطلاعیه سپاه پاسداران همچنین توضیح داده که «شریان‌های زیرساختی پایگاه آمریکایی‌ها در بندر «مینا سلمان» به عنوان مرکز ناوگان پنجم تروریست‌های امریکایی، از جمله سامانه بسیار کلیدی «لیدز» مورد اصابت موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی قرار گرفتند.»



 



در این موج از عملیات وعده صادق، «همزمان کمپ پاتریوت و سوله‌های تجهیزات و مراکز اسکان و تجمع سربازان تروریست امریکایی در دو پایگاه‌های دریایی «محمد الاحمد» و «علی السالم» هم به شدت مورد اصابت قرار گرفتند.»



(خبرگزاری صدا و سیما) 


← بازگشت به صفحه اصلی پایگاه شناختی مبسوط - قوت گرفته توسط فناوری اطلاعات و ارتباطات مبسوط