رزمندگان ما دشمنان را بیچاره می‌کنند

رزمندگان ما دشمنان را بیچاره می‌کنند

آیت الله مکارم شیرازی از مراجع تقلید در پیامی در مورد جنگ تحمیلی سوم گفت: در شرایطی که سپاه و ارتش و نیروی انتظامی ما با قدرت و قوت عمل می‌کنند ما هیچ نگرانی از آینده نداریم و رزمندگان ما دشمن را بیچاره می‌کنند.  





به گزارش پایگاه شناختی مبسوط، آیت الله ناصر مکارم شیرازی با اشاره به بیانات رهبر شهید انقلاب اسلامی در جنگ تحمیلی دوازده روزه گفت: همانطور که رهبر شهید انقلاب فرمودند دشمنان از کار خود پشیمان می‌شوند.



وی گفت: در شرایط کنونی باید همه آرام باشیم و بدانیم که به یاری امام زمان پیروزیم و همچون جنگ تحمیلی دوازده روزه دشمنان در انتها خواهش می‌کنند تا آتش بس را قبول کنیم.



یکی از مراجع تقلید به بیان خاطراتی از اوایل دوران انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: دشمن بعثی فکر می‌کرد با توجه به شرایط انقلابی، خیلی زود کشور ما را اشغال می‌کند، اما بعد از هشت سال نتوانستند کاری بکنند.



آیت الله مکارم شیرازی گفت: ما امروز در مقایسه با اول انقلاب در شرایط بسیار بهتری هستیم و رزمندگان ما دشمنان را بیچاره کردند و ما امیدواریم به زودی پشیمانشان کنیم.



وی در پایان از مردم خواست نیرو‌ها و رزمندگان خود را در میدان نبرد دعا کنند.(خبرگزاری صدا و سیما)


← بازگشت به صفحه اصلی پایگاه شناختی مبسوط - قوت گرفته توسط فناوری اطلاعات و ارتباطات مبسوط