پرش به محتوا
مُدن

مخالفت چین با استفاده از زور در روابط بین‌الملل

به گزارش پایگاه شناختی مبسوط، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: ما با استفاده از زور در روابط بین الملل مخالفیم. سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه در نشستی خبری با اشاره به وضعیت فعلی ایران گفت: چین امیدوار است دولت و مردم ایران ب

 مخالفت چین با استفاده از زور در روابط بین‌الملل
اشتراک‌گذاری:

 به گزارش پایگاه شناختی مبسوط، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: ما با استفاده از زور در روابط بین‌الملل مخالفیم.

 سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه در نشستی خبری با اشاره به وضعیت فعلی ایران گفت: چین امیدوار است دولت و مردم ایران بتوانند با غلبه بر مشکلات فعلی ثبات کشور را حفظ کنند.

مائونینگ در واکنش به تهدیدهای ترامپ علیه ایران گفت: ما همواره با دخالت در امور داخلی کشور‌های دیگر و استفاده از زور یا تهدید در روابط بین‌الملل مخالفیم، ما بر این باوریم که حاکمیت و امنیت همه کشور‌ها باید کاملاً با کمک قوانین بین‌المللی محافظت شود، ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که برای حفظ صلح و ثبات در خاورمیانه بیشتر تلاش کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین همچنین افزود: ما از نزدیک اوضاع ایران را زیر نظر داریم و مطمئنیم ایران بر مشکلات غلبه خواهد کرد و ثبات این کشور حفظ خواهد شد.

( خبرگزاری صدا و سیما) 

#} #} #}