پرش به محتوا
مُدن

تشییع شهید راه امنیت در لنده کهگیلویه و بویراحمد

امروز پیکر مطهر شهید راه امنیت شهید خالقی نژاد بر دستان مردم شهید پرور شهرستان لنده کهگیلویه و بویراحمد تشییع می شود. به گزارش پایگاه شناختی

 تشییع شهید راه امنیت در لنده کهگیلویه و بویراحمد
اشتراک‌گذاری:

امروز پیکر مطهر شهید راه امنیت شهید خالقی نژاد بر دستان مردم شهید پرور شهرستان لنده کهگیلویه و بویراحمد تشییع می‌شود.                      


به گزارش پایگاه شناختی مبسوط،  رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گفت: استوار دوم سید حسین خالقی‌نژاد حین انجام وظیفه در بندر خمیر استان هرمزگان به فیض شهادت نائل آمد.

بهرامی افزود: این مراسم امروز دوشنبه ۱۸ خردادماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ از مقابل فرماندهی انتظامی لنده تا گلزار شهدای این شهر برگزار می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پیامی شهادت جوان اخلاق‌مدار لنده ای را تسلیت گفت.
متن پیام به این شرح است:
بسم‌ رب الشهداء و الصدیقین
شهادت استوار دوم شهید سید حسین خالق‌نژاد را که در حین انجام وظیفه در بندر خمیر استان هرمزگان به فیض شهادت نائل آمد، به خانواده معزز ایشان، همرزمان بزرگوار و مردم شریف و شهید پرور استان تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.
بی‌تردید، ایثار و فداکاری این شهید والامقام در راه دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و صیانت از امنیت و عزت میهن اسلامی، در حافظه مردم قدرشناس استان ماندگار خواهد ماند.
از درگاه خداوند متعال برای آن شهید عزیز، علو درجات و همنشینی با صالحان و شهدا و برای بازماندگان محترم صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.
یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد

(خبرگزاری صدا و سیما)